Furnia on nuorekas ja  luotettava 2016 avattu kotimainen verkkokauppa jossa on tarjolla huonekaluja ja sisustustuotteita, jonka taustalla on vuonna 2007 perustettu perheyritys Kalustemeri Oy. Furnia tarjoaa asiakkailleen helpon tavan hankkia laadukkaita huonekaluja ja sisustustuotteita verkkakaupastamme edullisin hinnoin suoraan kotiovelle!

Olemme halunneet panostaa eritoten ostokokemukseen. Olemme jaotelleet tuotteet helposti löydettäviksi ja tuote kertoo asiakkaalle tuotteen toimitusajan ja ilmoittaa toimitushinnan, pidämme lupaukset toimitusajoista ja -tavoista sekä panostamme aktiiviseen ja avoimeen viestintään toimituksen aikana. Lisäksi pyrimme mahdollisimman lyhyeen logistiikkaketjuun joka nopeuttaa toimituksia ja säästää luontoa.

Verkkokauppamme valikoimasta löytyy sekä tunnettujen kotimaisten että myös ulkomaisten valmistajien tuotteita. Pyrimme pitämään valikoimissamme laadukkaita tuotteita ja kehitämme valikoimaamme jatkuvasti. Meillä on yhteistyökumppaneita Italiasta, Saksasta, Tanskasta,Ruotsista, Puolasta, Latviasta ja Eestistä ja siksi pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vaihtuvan ja erilaisen malliston mitä muut verkkokaupat tarjoavat.

Nautinnollisia ostoshetkiä toivottaa

Furnian tiimi

Verkkokaupan Asiakaspalvelu
puh.0440 661 762
ma-pe klo 10-18
La 10-14
myynti@furnia.fi